Hei, tervetuloa tutustumaan työnäytteisiini!
Olen oppimateriaaleihin erikoistunut graafinen suunnittelija. Kokemusta on kertynyt monen alan ja luokka-asteen opetusmateriaaleista. Olen viihtynyt oppikirjojen parissa koko työurani ajan, vuodesta 2001 lähtien.
Minulta onnistuu kaikenlainen oppimateriaaleihin liittyvä: nimilogot, kannet, kuvatoimitus, symbolikuvakkeet, layout ja taitto. Erityisesti innostun kielten opetusmateriaaleista ja niiden kuvatoimittamisesta!
Alunperin valmistuin graafiseksi suunnittelijaksi Lahden Muotoiluinstituutista 2001. Olen suorittanut Lahden ammattikorkeakoulussa myös muotoilu- ja media-alan YAMK-opinnot 2015, sillä halusin syventää ammattitaitoani kuvatoimittajana ja ymmärtää paremmin kuvien välittämiä piiloviestejä: 
Vahvuuksiani graafisena suunnittelijana ovat muuntautumiskyky ja tarkkuus. Hallitsen todella laajatkin kokonaisuudet, hyvin tehty oppimateriaali on kuin miljoonan osasen palapeli! Vaikka työskentelenkin itsenäisenä yrittäjänä, on minulla ilo työskennellä tiiviissä yhteistyössä monen ammattitaitoisen kustannustoimittajan, kuvittajan ja AD:n kanssa :) 
Yrittäjänä olen joustava työaikojen ja aikataulujen suhteen. Ota rohkeasti yhteyttä kun kaipaat täsmällistä tekijää!
terveisin, Eeva
Submit
Thank you!
Back to Top